Saturday, 1 August 2009

♥♥August + UPSR♥♥

Diam tak diam..we r in August. hampir 3/4 fr 2009...umur semakin meningkat dan terlalu banyak perkara yg harus di tunggu & di selesaikan!! hmmmm..i'hv a lists of perkara2 penting yg perlu di buat...tetapi yg teramat penting ialah Hafiz my eldest son's akan menduduki UPSR..cuma tinggal lebih kurang -+1 bln sje. Selagi Hafiz tak habis exam selagi itulah aku akan rasa tak tenteram..& pantang nampak bookstores MPH mesti pi singgah carikan buku2 latihan, rujukan sampai bertimbun-timbun untuk Hafiz mengalahkan student "U"...

Memang stress kalau byk sgt fikir..coz kita sentiasa nak yg terbaik...tapi setelah berusaha kita harus menyerahkannye pada takdir yg menentukan. Tak nak lah PUSH sgt Hafiz nanti silap2 dia pulak yg stress ....

Setiap solat sentiasa dipanjatkan doa agar Hafiz berjaya dgn cemerlang untuk exam yg pertamanye UPSR..Insyallah!!



4 comments:

  1. tul tu rasa cam kejap jer dah august..good luck to hafiz...

    ReplyDelete
  2. tks to all..may hafiz do better on his exam.

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin